Πρόσφατες ανακοινώσεις

5ο Προσυνέδριο Πληροφορικής – επίσκεψη Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας, οι προσυνεδριακές εργασίες του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας.

Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, με δημιουργική διάθεση, παρουσίασαν τις πρωτότυπες  εφαρμογές τους, αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και είχαν τη δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με άλλους συμμαθητές για να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις.

Στις προσυνεδριακές εργασίες παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Φλιτούρης Ευθύμιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης και ο Σχολικός Σύμβουλος της Πληροφορικής και Πρόεδρος του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρσιώτης.

Την έναρξη των προσυνεδριακών εργασιών κήρυξε ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ.  Γεώργιος Καρατάσιος, ο οποίος, στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας καθώς επίσης και το Μουσείο Εκπαίδευσης στην Αγία Βαρβάρα.