Σεμινάριο Σχολικών Δραστηριοτήτων με τη μορφή της μικτής μάθησης

Η πρώτη (διά ζώσης) συνάντηση των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στην υποστηρικτική δράση-σεμινάριο, που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ημαθίας «Πρόσβαση», με τη συνεργασία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Πέλλας, με τίτλο: «Η προαγωγή της προσωπικής και κοινωνικής υγείας των παιδιών μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων Αγ. Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στον χώρο της «Πρόσβασης», από τις 16:30 έως τις 19:30.

Η δεύτερη (διά ζώσης) συνάντηση των εκπαιδευτικών της ομάδας Μικτής Μάθησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, στον χώρο της «Πρόσβασης», από τις 16:30 έως τις 19:30. Συντονίστριες του εργαστηρίου, με τίτλο: «Το ποτάμι, πηγή ζωής«, θα είναι οι Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΠΕ Ημαθίας και Πέλλας.

Η προθεσμία για την υποβολή των εργασιών των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στην ομάδα Μικτής Μάθησης στο πλαίσιο της εξ’ αποστάσεως συμμετοχής τους λήγει τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2017.

Η τρίτη (διά ζώσης) συνάντηση των εκπαιδευτικών της ομάδας Μικτής Μάθησης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, στον χώρο της «Πρόσβασης», από τις 16:30 έως τις 20:00. 

Η τέταρτη (διά ζώσης) συνάντηση των εκπαιδευτικών της ομάδας Μικτής Μάθησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στον χώρο της «Πρόσβασης», από τις 16:30 έως τις 19:30. 

Comments are closed.