Βιωματικό σεμινάριο «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού»

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών στην υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, η ΔΠΕ Ημαθίας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «Πρόσβαση», διοργανώνουν τριήμερο βιωματικό σεμινάριο, διάρκειας 18 διδακτικών ωρών, για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της ΔΠΕ Ημαθίας, με τίτλο:

«Δεξιότητες για Παιδιά Δημοτικού».

Το βιωματικό σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών ως προς την αξιοποίηση του εγκεκριμένου εκπαιδευτικού υλικού «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» στις σχολικές τάξεις. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε ώρες εκτός ωρολογίου προγράμματος, την Πέμπτη 1/3, την Παρασκευή 2/3 και το Σάββατο 3/3/2018, στη Βέροια, για τους εκπαιδευτικούς των Δ.Σ. της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας και την Πέμπτη 15/3, Παρασκευή 16/3 και το Σάββατο 17/3/2018 στη Νάουσα, για τους εκπαιδευτικών των Δ.Σ. της Νάουσας. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τόπο υλοποίησης του σεμιναρίου και το αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο μπορούν να συμπληρώσουν τον παρακάτω σύνδεσμο έως τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018:   https://goo.gl/forms/pMcGQdHsZWeyTRjB3

Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς που δεν έχουν προηγούμενη συμμετοχή σε βιωματικά σεμινάρια Αγωγής Υγείας.

Comments are closed.