Πρόσκληση συμμετοχής σε βιωματικό σεμινάριο

Με βάση την ανωτέρω σχετική έγκριση του ΥΠΠΕΘ, σε συνέχεια των δράσεων του προγράμματος «Κι αν ήσουν εσύ;», το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, διοργανώνουν επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο, διάρκειας 4 ωρών, με τίτλο: «Ειρήνη, η ιστορία ενός παιδιού πρόσφυγα».

Το σεμινάριο βασίζεται στο εκπαιδευτικό υλικό «Ειρήνη» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες», για παιδιά 5-8 ετών, και αξιοποιεί τεχνικές εκπαιδευτικού δράματος. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε νηπιαγωγείο και μικρές τάξεις των Δημοτικών Σχολείων.

Το σεμινάριο, το οποίο θα έχει τη μορφή θεατρικού εργαστηρίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, από τις 16:15 έως τις 20:15. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται να αξιοποιήσουν τον σχετικό σύνδεσμο, μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018: https://goo.gl/forms/yHVvdNcRao6bmNbg2

Comments are closed.