Φιλοξενία έκθεσης και υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, φιλοξενούν την έκθεση ζωγραφικής των Απόστολου Χολέβα και Χάρη Κουρουζίδη, με τίτλο: «Η πολιτεία των πουλιών», στη Βέροια. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας, από την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 έως και την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της έκθεσης θα υλοποιείται στον ίδιο χώρο σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που στοχεύει τόσο στην ανάδειξη της περιβαλλοντικής διάστασης του θέματος, αλλά και στην εικαστική προσέγγιση των έργων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί, για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, από τους δημιουργούς της έκθεσης και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΠΕ Ημαθίας.

Η έκθεση θα λειτουργεί τα πρωινά για τους μαθητές των σχολείων, ενώ τα απογεύματα θα είναι ανοιχτή για τους εκπαιδευτικούς και το ευρύ κοινό. Για ορισμό ημερομηνίας επίσκεψης στην έκθεση, καθώς και για τη δήλωση συμμετοχής των μαθητών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, στα τηλέφωνα της ΔΠΕ Ημαθίας (2331024588, 2331026406), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Comments are closed.