Oριστικοί πίνακες μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ που αιτήθηκαν μετάθεση από ΠΕΡΙΟΧΗ σε ΠΕΡΙΟΧΗ, για ΕΝΓ/ΕΓΒ και για βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση εντός του ΠΥΣΠΕ Ημαθίας, Σχολικού Έτους 2023-2024

by
A+A-
Μηδενισμός επιλογών

       Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ανακοινώνει τους Οριστικούς  Πίνακες με τα στοιχεία και τις μονάδες μετάθεσης των μελών  ΕΕΠ και ΕΒΠ αρμοδιότητάς  της, που αιτήθηκαν μετάθεσης από ΠΕΡΙΟΧΗ σε ΠΕΡΙΟΧΗ, για ΕΝΓ/ ΕΓΒ και για βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση εντός του ΠΥΣΠΕ Ημαθίας,  οι οποίες υποβλήθηκαν  σύμφωνα με την αρ. πρωτ.  115268/Ε4/13-10-2023 εγκύκλιο μεταθέσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων μορίων μετάθεσης.

     Παρακαλούμε με ευθύνη των Δ/ντών και Προϊσταμένων των Ειδικών Δημ. Σχολείων και των  Προϊσταμένων των Ειδικών Νηπ/γείων να λάβουν γνώση επί των οριστικών πινάκων τα αιτούμενα  μετάθεσης μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ, ακόμη και αν απουσιάζουν για τον οποιοδήποτε λόγο από τη Σχολική Μονάδα της  οργανικής τους θέσης (με απόσπαση ή άδεια).

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2023-24
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΜΕ ΕΝΓ_ΕΓΒ, 2023-24
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ, ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ, 2023-24